Tokon liikkeitä tehty taas vain pieninä annoksia, vain yksi kunnon treeni alkuviikosta. Johonkin se aika vaan häviää...Loppuviikolle tiedossa yksi porukka harjoitus, lähinnä itselle varmistukseksi missä vaiheessa liikkeiden hallinnassa ollaan. Vähän meinaa epäilyttää, kun ei ole ehtinyt keskittymään koiriin kunnolla. Ja ens viikolle yhet "isot" treenit ja muuten vaan hiomista. Tosin ens viikon aikataulu näyttää vielä huonommalta koirien kannalta...plääh tätä elämää.

Keskiviikkona käytiin tuulettumassa cockerilenkillä, joka tällä kertaa supistui lenkin sijaan leikkitreffeiksi. Oodi nautti Sulon ja Nellin seurasta, Adaa lähinnä kyllästyttää moinen remuaminen.

Löydettiin  vihdoin cockeriporukan kanssa kaikille sopiva aikataulu kylpyläreissulle. Huhtikuun alussa, parahiksi ennen pääsiäisnäyttelyä käydään uittamassa koiruudet hyvään kuntoon Hymy Luulen, että Ada ja Oodi polskahtavat altaaseen mielellään, mutta paras olla vannomatta. Voipi olla hiukan erilainen ympäristö kun mihin tytöt ovat tottuneet. Katellaan kuin käy.