Lumet tuli ja meni. Nyt on taas tasaisen harmaata ja pimeetä, kuraa kantautuu sisään ihan törkeesti ja valoisan ajan ulkoilut on harvinaista herkkua. Voi kun tulis pakkanen ja lumi takaisin.

Ada kävi viime viikolla ensimmäisellä kontrollikäynnillä lääkkeen ja ruokinnan tehoamisen seurannaksi. Propalin-lääkitys virtsanpidatyskyvyttömyyteen tuntuu auttavan ja olevan ihan kohdallaan, mutta nyt saatujen verikokeiden mukaan ruokavalio on liian vahvaa Adalle, ph-arvo on pudonnut jo liiankin alas. Nyt "laimennetaan" ruokaa tavan senioriruualla ja seurataan tilannetta. Verikokeissa selvisi myöskin, että maksa-arvot ovat edelleen kohonneet edellisen näytteen jälkeen, joka voi kuulemma olla seurausta toistuvista ab-kuureista joita Ada kuluneen vuoden aikana syönyt. Maksan vointia tulisi myöskin hoitaa erikoisruokavaliolla, jota ei kuitenkaan voi aloittaa ennenkuin virtsan ph-arvot saadaan kohilleen ja ne on saatava kuntoon, ettei virtsakiviä rupeaisi muodotumaan....kääks..... tuntuu, ettei tässä enää tiedä mitä pitäisi hoitaa ekaksi ja mitä tokaksi. No, jatketaan tilanteen seurantaa ja kontrolleissa käyntejä. Onneksi Ada on vireystilaltaan ja mieleltään ihan hyvässä kunnossa, yhtä innoissaan kun aina ennenkin on valmiina lähtöön.

Oodin kanssa saatiin peruutuspaikka Kotkan toko kisaan 6.joulukuuta ja lähdetään jahtaamaan sitä ykköstä, että päästään asiassa eteenpäin. Toivossa on hyvä elää, että tälläinen hiljaiselo tokon treenaamisen suhteen toisi toivottua tulosta, katotaan miten meidän käy. Kokeillaan nyt vaihteeksi "vain lahjattomat treenaan" - systeemiä Hymy