Viikko sitten keskiviikkona tähän aikaan  pentulaatikossa köllötteli kuusi pentua ja kahvia juodessa puhuttiin, että kyllä siellä varmasti yksi vielä on tulossa.... toisin kävi, useampi tunti oli vielä synnytystä jäljellä ja kolme cockerivauvaa tekemättä. Kahdeksannen pennun jälkeen, puolen yön maissa, oltiin jo varmoja, että tässä se nyt oli....kunnes Oodi vielä synnytti pesueen suurimman pojan yhden jälkeen.

Nyt pennut ovat siis viikon vanhoja ja kaikki hyvinvoivia. Oodi hoitaa edelleen pentuja suurella antaumuksella, kiirettä vaan pukkaa kun yhdeksikkö haluaa palvelua samaan aikaan Hymy

1269462119_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä pesue "pyyherullien" ympäröimänä, kun Oodi on tuulettumassa pihalla . Läheisyys pitää lattialämmityksen lisäksi lämpimänä.

1269462269_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Oodin ja pentusten lepohetki. Emon lähellä on hyvä olla.

 

Ada on suhtautunut pentuhuoneen ääniin uteliaana, käynyt välillä portin raosta kurkkimassa. Parin ensimmäisen päivän jälkeen Ada ja Oodi ovat pihaulkoilleet samaan aikaan, eikä pennut ole aiheuttaneet tyttöjen välille mitään kitkaa. Luulen, että sekin aika vielä tulee, että Oodi mielellään jakaa kasvatusvastuuta Adalle tästä suurperheestä.

Ada pääsi pentupainoitteisen viikon piristykseksi sunnuntaina oman seuran epiksiin lainaohjauksessa. Tuloksetta jäivät, mutta ei kuulemma Ada yhtään kyseenalaistanut radalle lähtöä tutun ihmisen kanssa. Agility vaan on niin hauskaa. Ada kiittää ja merkitsi jo kalenteriin yökylän ajankohdan. Eipä ole Adan valittaessa seurasta; taajama koira pääsee hektiseen kaupungin sykkeeseen uusien kokemusten pariin.