Takas touhuilujen pariin. Adan jalka on lääkekuurin jäljiltä tosi hyvässä kunnossa, vaikka alkuun aavistelin että leikkaukseen sen patin kanssa joudutaan. Nyt on pysynyt kuivana, eikä ole ärsyyntynyt sen enempää metsäjuoksentelusta kuin agilitystäkään. Hyvä niin.

Oodin kanssa olen nöyränä palannut takasin kujakeppeihin ja aion nyt rauhassa malttaa opettaa pujottelun niillä. Alkuopetus viime kesänä Oodille on siis tehtykin kotipihalla kujan kanssa, mutta talven jälkeen kun päästiin takas esteille, niin yritin siirtyä suoraan normikeppeihin. Ei ollenkaan hyvä ajatus, onnistui lähinnä saamaan koirasta vaan epävarman hipsijän. Nyt kun kujaa on taas tehty pari-kolme viikkoa (?) niin on  taas Oodi oma vallaton itsensä kepeilläkin. Innokkuutta lisännee vielä erikois-ihana-siipipalkka joka on käytössä vain kepeillä. Hyvin etsii jo aloituspaikkaa erikulmista ja etäisyyksiltä. Ollaan pyritty käymään normi treenien lisäksi kerta-pari viikossa hallilla lähinnä keppejä ja kontakteja vahvistamassa. Ja se näkyy tekemisessä.

Tällä viikolla maanantaina käytiin iltapäivästä hyppy-kepit-putki- radan pätkää tekemässä sekä kepeille lähettämisiä/vedätystä. Tänään aamusta lisättiin samantyyppiseen radan pätkään vielä puomikin mukaan. Ja ei tunnu Oodin menoa haittaavan on putki puomin alla tai putken suu ylösmenoa lähellä; vaikka mielellään sujahtaa putkeenkin, niin tällä hetkellä kontakteilta saatava palkka voittaa.

Ada sai tänään tehdä pidempää rataa, vajaa 20 estettä kuitenkin, ja ohjaaja sai taas todeta olevansa todella rapakunnossa. Ei löydy juoksuvoimaa jaloista, tartteis varmaan tehdä asialle jotain jos kisaradoista meinais taas joskus selviytyä...

Jäähdyttelylenkin jälkeen tehtiin vielä pikaiset tokoilut ulkokentällä, kun nyt makupaloja oli taskuun sopivasti jäänyt. Adalle seuraamista, istuminen, suora luoksetulo ja metalli nouto ja Oodille seuraamista, luoksetulo, nouto ja paikkamakuu.

Alla vielä muutama kuva uimamaistereista kylpylässä. Kohta vois uskaltautua jo järveenkin uimaan.

                   1242210854_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Oodi renkaan kanssa polskuttelemassa.

1242211039_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 Oodi Adaa vastassa rampilla.