Tän viikon harrastamiset olisivat huomisen aamun agitreenejä vailla pulkassa. Tiistai aamuna käytiin hallilla keppipainotteisissa harjoituksissa Oodin kanssa, Ada sai tyytyä edellisen päivän hieronnan jäljiltä lämmittely ja jäähdyttely lenkkeihin. Oodin kanssa tehtiin aluksi keppejä siten, että myös kaksi keskiverkkoa oli paikallaa ja pienen tauon jälkeen otettiin ne pois kokonaan ja kas kummaa, luppakorva osaa pujotella! Alku ja loppuverkkojen poistamisessa en aio pitää mitää kiirettä, mutta näköjään pienen koiran päässä tapahtuu koko ajan jotain, kun kerta toisensa jälkeen vain pujottelee tyhjillä kepeillä varmemmin. Kehityskelpoinen otus siis! Tehtiin keppäjä parin hypyn ja putkien kanssakin ja oikein tyytyväinen saa olla.

Tiistain iltaohjelmaan kuului kiitos Mummo avun myös molemmille koirille rauniotreenit rankkasateessa. Kummallista miten ihminen jaksaa kastua ja kökötellä piiloissa moisen asian vuoksi, mutta mukava laji ja molemmat lupat ovat kyllä hokaisseet raunioiden tarkoituksen hyvin. Adan toiminta raunioilla on jotain perin luontaista ja helpon tuntuista, Oodilla on vielä työssä enemmän intoa kuin tolkkua, vaikka hommia tekee koko ajan. Lisäksi Oodilla on vaikeuksia kohdistaa ilmaisua oikein; räksyttää autossa lähes koko odotusajan ja radalle mennessä, mutta ei vahingossakaan maalimiehen löytäessä, ei edes käskystä ja houkutuksesta. Ymmärrä nyt sitten tuota.

Keskiviikkona tehtiin radigaali liike ja päätettiin jättää agitreenit väliin ja lähteä Joutsenoon Match Show:hun. Luumäen näyttelyt lähestyvät uhkaavasti ja ei sitä ihan kylmiltään ilkeä niihin mennä. Viimeeksi Oodilla näyttelyremmi kaulassa pääsiäisnäyttelyissä....Jälleen kerran täytyy todeta, että koira on varmasti harjoitellut itekseen seisomista ja juoksemista, koska jostain kumman syystä se näytti tietävän kuinka kehässä toimia. Eikös se niin mene että vain lahjattomat harjoittelee... Oodille punainen ja pienten koirien voitto - kuten myös näyttelyn parasta valitessa. Oodi oli siis BIS! Vielä kun saadaan tiistaina tukka ojennukseen trimmissä, niin ollaan valmiina Luumäen koitokseen.

BIS kuvaa ei onneksi ole, koska se ei liene turkin kunnon puolesta parasta Oodia, mutta tässä kuva Oodista kesäkuussa kotipihalta.

1250795170_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Sekä Adasta vanhan terassin pohjalla aurinkoa ottamassa. Nautiskelijan  ilme naamallaan Hymy

1250795342_img-d41d8cd98f00b204e9800998e