Harjoittelu tuottaa tulosta; epiksissä Oodi suoritti ensimmäisen kerran kisanomaisessa tilanteessa kepit ensimmäisellä yrityksellä virheettömästi!! Episten onnistuminen luo taas uskoa siihen, että kypsymistä keppien suhteen on tapahtunut ja eteenpäin mennään. Keppien onnistuminen itsenäisesti täydestä vauhdista olisi ollut meille aivan riittävä onnistuminen, mutta Oodi kipittikin koko kakkosluokan tasoisen radan puhtaasti läpi ja sijoittui reilun kymmenen medin joukossa toiseksi, häviten Adalle ajassa noin viisi sekuntia. Ada siis voitti koko roskan rennon varmalla suorituksella, ilman sen suurempia kiihdyttelyjä tai vaaran paikkoja. Taitava ja mukavaakin mukavampi kaveri! Oon niin ylpeä ja onnellinen siitä, että nyt kun Adan kisaura on takanapäin, niin se saa onnistumisen kokemuksia niissä paikoissa joissa se vielä on mahdollista. Adan reissukalenteria yritetään nyt täyttää kaikilla mahdollisilla epiksillä ja kissanristiäisillä, ettei sen tarvitsisi tuntea jäävänsä kakaran varjoon.

Torstain episten jälkeinen onnellinen virne varisi naamalta Kotkan kisoissa lauantaina. Uudenlaiset kisapuitteet (kuplahalli) ja meri-ilmasto olivat Oodille liikaa ja muutamia onnistuneita kuvoita lukuunottamatta kaksi rataa Kotkassa olivat aika surkeaa juostavaa. Pohja oli outo ja uusi, paikka kaikuva ja ahdas; syystä tai toisesta ei Oodin kanssa yhteinen sävel radoilla löytynyt. Kummallakaan kerralla ei kepeille "osuttu" vaan tuomari tai matossa ollut ruttu sotki aloituksenm, eikä rytmiä saatu käyntiin. Lisäksi Oodi hurjasteli useammassa kohdassa esteiden ohi ikäänkuin ei olisi esteitä edes huomannutkaan. Vai olisiko käskytys ollut myöhässä vai vallan kadoksissa? Koira oli läähättävä ja stressaantuneen oloinen. Ulkoisesti iloisen ja vallattomasti säheltävän pikkukoiran sisältä paljastui taas se pieni epävarma luppakorva, jolla ei ole vielä valmiuksia hermojen hallintaan ja rauhoittumiseen uusissa tilanteissa. Oppia ikä kaikki ja ensikerralla osataan jo vähän enemmän.

Agikisojen haahuilun jälkeen ajeltiin suoraan omalle hallille valmennusrenkaan koulutuksiin ja saatiin taas monta onnistumisen kokemusta; kyllä myö sentään jo monta asiaa osataan!