Viime viikolla päästiin nauttimaan kunnon kesäkeleistä ja pihalla viihtyi koko perhe. Aamut aloitettiin terassilla aamupalalla ja iltapalelle sisälle piti käskeä sekä poika, että koirat. Pihan kuopsuttamisessa Oodi toimii tehokkaana apuna, Ada osaa nauttia aurigosta ja löytää aina kuumimman paikan pihalta.

Uimareissuja tuli useita, agiloimassa käytiin kahdesti viime viikolla ja raunoille on palattu. Ketteryyttä ja tottista pääsi tekemään molemmat lupat, mutta tositoimiin vasta Ada. Ja hyvin pelitti vuoden tauon jälkeen. Mukava, mutta turhan paljon aikaa vievä harrastus.

Agihallilla Oodin kanssa ollaan palauteltu mieleen perujuttuja ja Adan kanssa nautiskeltu vauhdin hurmasta. Oodin meno alkaa näyttämään jo sen verran hyvltä, että ilmoitin sen ekoihin kisoihin mammaloman jälkeen kesäkuussa. Vielä pitää hioa aikamonta juttua, mutta toivoa on.

Eilen pyörähdettiin oman seuran epävirallisissa agikisoissa. Adan kanssa nautiskeltiin rento ja hallittu nolla ja Oodi....no, sitä hiomista siis riittää.

Penneleiden kuulumisia ja terveisiän ollaan saatu tiiviisti, lämmittää mieltä kun viesteistä kuulee, että kaikki pikkuhaukut on niin pidettyjä,vaikkakin välillä aika riiviöitä :) Muistakaa, että nyt nähty vaiva kasvatustyössä (vaikka välillä haastavaa onkin) palkitaan myöhemmin hyvin käyttäytyvänä ja mukavana aikuisena koirana. Laitan kuvia poikasista myöhemmin, kovasti ovat kaikki kasvaneet.