Lauantaina oli Oodin ensimmäinen näyttelykokemus kotimaisemissa. Sadepuvussa ja korvasuojissa tehdyn aamulenkin jälkeen todellakin föönasin vielä kertaalleen pikkubuudelin (kaikki kolme karvaa Hymy) ja suuntasimme ajoissa näyttelypaikalle totuttelemaan ilmapiiriin. Hienosti Oodi käyttäytyi kun sai alkuun kävellä ja tutkailla näyttelypaikkaa rauhassa ennen cockereiden kehän alkua. Oli jopa flegmaattinen normaaliin sähellykseen verrattuna. Kaipa se koirakin aistii, ettei tässä touhussa kannata paljon kierroksia kerätä, tylsää tepsuttelua vaan.

Oodi oli juuri näyttelyä edeltävänä päivänä täyttänyt sen 18kk, joten tiedossa oli että tytönhupakolta näyttää muiden nuorten luokan koirien joukossa. Hienosti malttoi esiintyä, seisotus ja juoksutus onnistuivat hyvin, vaikka ensikertalainen näissä touhuissa olikin. Tuloksena EH ja luokassaan neljäs.

Tuomari Anatoli Zhuk Valko-Venäjältä oli tätä mieltä Oodista:

Very good proportions head, neck and body. Little bit short and straight upperarm. Little bit long loin and little bit sloap croup. In movement little bit arched topline. Correct expression. Excellent temperament.

Kiva reissu ja positiivinen mieli jäi Oodin kehäkäytöksestä, nyt vähän aikaa taas kasvetaan ja kehitytään ennen seuraava koitosta.