Nyt on Oodia trimmattu ja juoksutettu näyttelyharjoituksissa; takana kaksi match showta ja yhdet näyttelytreenit Lau:n agi-porulla. Tämän viikon match showssa Oodi oli lainakoirana junnukisoja varten harjoittelevalle Miiralle ja ihan mukavasti esiintyikin. Kiva seurata sivustakin sen menoa, kauniin näköinen otus trimmissään. Saa nähdä tuottaako harjoittelu tulosta sunnuntaina, toivotaan.

Agilityn saralla ollaan tällä viikolla seilattu onnistumisesta täydelliseen tunarointiin. Vaikeeta tämä koiran kouluttaminen, kuinka kummassa sitä on aiemmin osannut opettaa koirille kepit. Nyt Oodin kanssa olen välillä ihan pihalla tuon keppi ja verkko hässäkän kanssa; viime perjantai oli ihan fiasko treeni aamusta, maanantaina kepitti mainiosti pelkillä alku+loppuverkoilla ja tänään perjantaina ei tuntunut millään osaavan edes verkkoja lisätessä. Täytyy varmaan lopettaa tämä perjantai harjoittelu kun siitä ei tunnu mitään tulevan... Keskiviikkona Oodi pääsi Adan ryhmän harjoituksiin ja hyvin pikku-cockeri selvisi vaativammistakin kuvioista, ohjaajalla vaan kunto ja keskittymiskyky ei riitä molempien kanssa kiireellä harjoitteluun.  

Tiistain raunio harjoitukset sisälsivät Adalle ensimmäisen kerran kolmen maalimiehen etsintää. Alue oli laajempi kuin koskaan aiemmin, mutta hyvin Ada jaksoi työskennellä koko ajan. Oodille tehtiin kahden ukon etsintää suppeammalla alueella. Molemmille lopuksi ketteryys osuuden tikapuut, keinu, putki ja pöydät. Oodi pääsi myös kuvattavaksi raunoilla, jännityksellä odotellaan oisko niistä jokunen kuva onnistunutkin.