Lauantaina käytiin Adan kanssa tekemässä toinen yritys kohti ykköstä; vähän lähempänä, mutta silti niin kaukana.....

Lauantain rivi näytti tältä:

PAIKALLAOLO 10
SEURAAMINEN 7 (koko ajan kiirehti etuviistossa)
ISTUMINEN 9
LUOKSETULO 0 (hurja vauhti, hiekkapöllyten tuli seis-käskyn yli lähes toiselle tolpalle, meni maahan ja toisen pysähdyksen myös nopeasti maahan...ei pisteitä tästä hurjastelusta....)
RUUTU 6 (haahuili haistelemaan ruudun taakse, meni maahan omatoimisesti, nimellä himppu eteenpäin ja alas käskystä, loppu ok)
HYPPYNOUTO 7 (tarvi toisen käskyn takaisin päin, meinasi kiertää kapulan kanssa)
METALLINOUTO 10
TUNNISTUSNOUTO 9
KAUKO-OHJAUS 7 (hyppi edellen nouse käskyllä liikaa eteen...)
KOKONAISVAIKUTUS 8 (huomautti koiran vinkumisesta koko yksilösuoritusten ajan).

Yhteensä 225 / 2.tulos

Tekee innoissaan töitä ja on tosi mukava olla Adan kanssa kehässä. Tuon innokkuuden ja tekemisen ilon kun saan koirassa pysymään, niin olen tyytyväinen. Sitä en tiedä ansaitaanko me tällä osaamisella ikinä sitä/niitä ykkösiä, mut ainakin meidän on mukava tehdä töitä yhdessä.

Perusopetuksessa oon tehnyt niin monta asiaa vähän sinnepäin ja oikoen, tässä näkyy tulos. Seuraamisessa Ada paikka on jut siinä missä on opetettu = väärä paikka ja asentovaihdot oon opettanut huonosto=väärin kauko-ohjausta ajatellen. Nyt sitä sitten kerätään satoa siitä työstä....Vielä ei kuitenkaan luovuteta.

Treeniä siis seuraamiseen (pitkää pätkää ja oikeaa paikka), kapula suussa hyppimistä esteellä, luoksetulossa takapalkalla seisomista ja kaukoja,kaukoja ja vielä kerran kaukoja.