Viime viikolla ohjatuissa harkoissa käytiin vaan Oodin kanssa, Adan jäädessä kotiin sukka jalassa. Vähän huonolta näyttää, että sen patin saisi "kuivumaan" puhdistuksella ja lääkkeellä. On niin hankalasti ihan anturan vieressä, että patin pinta raapiutuu vähän väliä rikki. Ei näytä kuitenkaan Adaa pahemmin vaivaavan, mutta joku pidempiaikainen ratkaisu siihen pitää löytyä. Keskiviikkona pitää soitella lääkärille ja kysellä jatkohoitosuosituksia. Viikon saldona kaksi metsään hävinnyttä tossua Hymy Ei ihan kestä villeimmässä menossa mukana, vaikka hihnalenkeillä ja sisällä Ada kulkeekin ihan tottuneesti tossu jalassa.

Agilityn suhteen viikko oli rauhallinen yksien treenien viikko, samoin tokon suhteen vain yhdet kunnon harkat. Vapun vapaat sotkivat kummasti koko viikon kulkua.

Lauantaina käytiin luppisten kanssa tutustumassa rauniotouhuun ja ihan vallan innostuttiin asiasta. Kivalta ja meidän tytöille sopivalta touhulta vaikuttaa. Vaikeaa ohjaajalle, kun pitää olla niin passiivinen ja antaa koiran tehdä työt. Tottelevaisuus ja ketteryys osuuden opettaminen kuulosti ja näytti mukavan haastavalta, heti jo tuli monta ideaa miten alkaisi asioita koirille opettamaan. Nyt odotellaan tietoa, mahdutaanko kurssille mukaan, hope so.

Tänään aamulenkillä käytiin Jennin ja Mintun kanssa hallilla vähän "kepittämässä", illalla suunnitelmissa tokoilua porukalla. Huomenna aamupäivästä aginäytös sekä illalla cockeriporukan lenkki. Keskiviikkona ainakin Oodin treenit ja torstaina epiksissä töissä ja kisaamassa.