Lauantaina pakattiin auto täyteen cockereita ja lähdettiin ajamaan kohti Hyvinkään koirakylpylää. Mukaan lähti Adan ja Oodin lisäksi, Minttu ja Nelli-tytöt ja joukon ainoana poikana Sulo. Hyvin mahduttiin ja matka taittui mukavasti mukavassa seurassa.

Perille päästyä kahvien juonnin jälkeen koirat pienelle pissalenkille ja eikun altaaseen. Alkusuihkun jälkeen kaikille sopivat pelastuliivit päälle ja uimaopen kanssa altaaseen. Ensin altaaseen varmimmat uimarit, jokaiselle opetettiin kertaalleen altaan päästä päähän uiminen ja sen jälkeen harrastettiin ratauintia ja  vapaata uintia lelujen perässä. Uimaopettaja katsoi jokaisen koiran kanssa "ensimmäiset vedot" ja keskittyi sitten enemmän opetusta ja ohjausta kaipaavien kaitsemiseen altaassa.

Ada vanhimpana ja viisaimpana (?) pääsi ekaksi näyttämään muille mallia. Ei kovin mielellään ramppia pitkin mennyt, mutta kun uimaopettaja auttoi reilusti liiveistä ui Ada kiltisti reunaa pitkin miun luokse toiseen päähän. Sama toiseen suuntaan ja sitten Oodi vuorostaan veteen. Muutaman kerran tytöt uivat autettuna peräjälkeen ja sittten siirryttiin vapaauintiin.

Oodi nautti uimisesta ja Ada meni altaaseen lähinnä käskettynä. Ada ui sivun tai maksimissaan altaan ees taas kerrallaan, ja sen jälkeen juoksenteli ympäriinsä katsomassa mitä muut puuhailee. Oodi oodimaiseeen tapaan hyppi lelujen perään "pommilla", sukelteli, haki muidenkin leluja ja ui vaan huvikseen ympyrään altaan keskellä häiriten toisten ratauinti suorituksia.

Liitän muutaman kuvan ja videonpätkän uinnista tänne kunhan kerkeen. Ryhmäpotretti uimareista on kuitenkin jo tässä.

1239014726_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Uimamaisterit Nelli, Sulo, Ada, Oodi ja Minttu.

 

Kiitos mukavasta reissusta ja seurasta.  Ei muuta kun nokka kohti syksyn taippareita Hymy Katotaan mitä seuraavaksi keksitään luppisten iloksi.