Sunnuntaina 5.7 oli pikkucockereilla edessään ensimmäinen kisakokemus. Kyseessä siis agirodun aloitteleville koirakoille tarkoitettu joukkuekisa. Meidän joukkueessa kaikki olivat todellisia möllejä; Annie vanhimpana 2,5v vuotias ja Oodi nuorimpana 1,9 vuotias. Kaikille kisa oli ensimmäinen kosketus todelliseen kisafiilikseen ja ympäristöön kilpailijan ominaisuudessa.

Joukkueemme rataatutustuminen oli vasta puol neljän aikaan, joten liikkeelle lähdettiin vasta puolen päivän aikaan. Auto pakattiin täyteen tavaraa ja cockereita. Hyvin mahduttiin.

1246992229_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sopuisia ja rauhallisia matkustajia. Minttu, Sulo, Oodi ja valmentajan ominaisuudessa nuorison kannustaja Ada.

Muutaman järjestäjien aiheuttaman verenpaineen noussun jälkeen ( * ilmossa meidät oli jo merkattu poissolijoiksi tullessamme 1,5h ennen ilmoitettua aikaa paikalla , * luettelossa oli vaan kolme tuntia aikaisempi aika radan alkamiseen kuin kisakirjeessä, * rataatutustumisen jälkeen satuin kysymään tuomarinsihteeriltä onko poissaolijoita alussa ja sain kuulla, että ei meidän numeroista joukkuetta ole ollenkaan heidän lapuissaaan.....) kilpailuun valmistautuminen ja ennakkovalmistautumsiet sujuivat normaaliin tapaan.

Rata oli varsin mukava, ilman mitään turhaa kikkailua tai ainakin meidän tasoisille aloittelijoille vaativia esteitä.

Joukkeen työn aloitimme me Oodin kanssa ja pikkuluppa teki kyllä niin hienoa rataa, että täytyy itsekin ihmetellä missä kummassa on noin oppinut menemään. Ylpeä olen haukustani Hymy Tuloksena 5, kun ohjaaja yritti liiskata koiraparan toiseksi viimeiselle hypylle. Mintulle radalta 10, Sulolle 30 ja Annielle työvoittona 35. Joukkueen yhteistulos siis 80, sijoitus 7./11.

Kuvia ja videoita koitoksesta odotettavissa.