Taas molempien tuloslappuun mahtui yksi nolla, joten ykköstulokset jäivät vain haaveeksi tällä(kin) reissulla. Ei siis ihan tavoitteita vastaava reissu, mutta tuomarin sanoja lainaten, tulipahan taas koetettua millä tasolla koulutuksessa ollaan. Eli treeniä, treeniä ja vielä vähän treeniä tarvitaan.

Oodin kanssa aloitettiin päivän urakka ja porukalla tehdyn metsälenkin jälkeen keskityttiin kisapaikkaan tutustumiseen, innokkuuden hillintään ja kontaktiin. Vieläkin kaikki tämä kisoihin liittyvä on Oodille niin outoa, että helposti tuntuu menevän överiksi toiminta. Kaikenlaista maan kaivamista ja pikkukivien syömistä yrittää harrastaa, jos hetkenkin pitää vaan olla ja ihmetellä elämää. Tähän ei taida auttaa muu kuin kokemuksen kartuttaminen kisatilanteista.

Oodin tuloslista näyttää seuraavalta:

LUOKSEPÄÄSTÄVYYYS 10 (nousi vastaan kun tuomari silitti päätä)
PAIKALLAOLO 8
(toisella käskyllä maahan, myös vino asento)
SEURAAMINEN HIHNASSA 8 (pari perusasentoa puuttui)
SEURAAMINEN HIHNATTA 8,5 (taas perusasennoista sanomista)
MAAHANMENO 0 (jäi seisomaan kahdesta käskystä huolimatta....)
LUOKSETULO 8 (juoksi päin)
SEISOMINEN 8,5 (ottiko askeleita, en tiedä...)
HYPPY 10
KOKONASIVAIKUTUS 9 

YHTEENSÄ 154 /2.TULOS
Nuo jäävät tuntuu edelleen olevan ihan arpapeliä Oodille, mie olin niin varma että maahan tipahtaa samantien, mutta toisin taas kävi.....Tuloksesta huolimatta, kiva sen kanssa on tehdä kun on niin täpinöissään koko ajan. Kiva otus Hymy

Adan kanssa valmistautuminen ja kehään meno on niin mukavan rentoa Oodin kanssa "tempoilun" jälkeen. Ada oli vähän liiankin innoissaan kehään menossa ja se sitten kostautui seuraamisen kanssa....

Adan pisteet:

PAIKALLAOLO 8 (asento oli vino heti alkuun)
SEURAAMINEN 7 (edisti ihan liikaa, pari perusasentoa tekemättä)
ISTUMINEN 9 (varmaan ohjaajan voimakas käsky vähensi...)
LUOKSETULO 5 (seisominen valui lähes toiselle merkille)
RUUTU 8 (suoraan ruutuu, ekalla maahan, ennen lähtöpaikkaa oli sivulla - en tiedä mistä piste vähennykset)
METALLA 8,5 (kerran korjasi nostaessa otetta)
TUNNISTUSNOUTO 8 (kerran haisteli rivin läpi, palasi keskeltä reunaan ja otti oikean ja toi ravilla sivulle- en tiedä mistä vähennys)
KAUKO-OHJAUS 0 (kaikki siirrot hyviä, mutta jälleen seisomaan nousuissa "hyppäsi" eteenpäin. Tosin ei niin paljon kuin aiemmin. Tuomarin mukaan siirtyminen ylitti just ja just sallitun...)
KOKONAISVAIKUTUS 8

YHTEENSÄ 214 / 3.TULOS