Imatran toko-kisat lähenee ja ihan mukavasti ollaan ehditty harjoittelemaan koiruuksien kanssa. Saa vaan nähdä miten kisatilanteessa homma toimii...

Perjantaina harjoiteltiin porukassa Huhtarissa ja maanantaina Juvakankadun kentällä. Porukkatreeneissä olen tehnyt vain muutamat liikkeet käskytettynä, lähinnä sen vuoksi, että olen tarvinnut ulkopuolisen silmät katsomaan miltä ko.liikkeet näyttää. Ja Oodin kohdalla myös paikkamakuu harjoitukset ovat olleet todella hyväksi.

Oodin kanssa ollaan keskitytty seuraamisen paikan pitämiseen sekä jäävien liikeiden erottamiseen toisista. Kop, kop, nyt tuntuu olevan mennyt selkäytimeen mikä ero seis- ja maahan- käskyillä on. Adalle oon yrittänyt vahvistaa kaukoissa paikalla pysymistä takapalkalla, johon oonkin saanut hyvää vahvistusta apuohjaajan avulla.

Hyppyä ollaan tehty kotipihalla satunnaisesti lenkiltä palattua, eikä sen suhteen pitäis olla huolta kummankaan kohdalla.

Tänään aamulla Oodin keppitreenien jälkeen tein vielä molempien kanssa ulkokentällä seuraamiset, Oodille luoksetulon ja Adalle ruutua. Illan agiharkkojen jälkeen vielä kerran tunnarikapulan etsimistä, niin eiköhän tässä sitten olla valmiita huomiseen, ja Adan kanssa myös lauantain, koitokseen.