Yhdeksän pentua ja yhdeksän perhettä ovat kohdanneet, kaikilla pennuilla on nyt omat kodit tiedossa. Uteliaisuus ulkomaailmaa kohtaan on kasvanut kovasti ja meno terassilla ja pihalla on aikamoista; kyllä siinä tanner tömisee kun nämä jalat pistävät menoksi! 

1272133723_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

"Täältä tullaan Kuopio, Kokkola, Virolahti, Nokia, Lappeenranta, Pyhtää, Tapiola, Sipoo sekä Ranskan maa!"

Pennut syövät nyt neljästi päivässä kuivamuonaa ja Oodi on vähentänyt imettämistä huomattavasti. Nyt maitoa on tarjolla vain satunnaisesti ja silloinkin useasti pystybaarista, ja vauhdissa. Oodi nauttii pentujen kanssa leikkimisestä ja temuamisesta. Villin näköistä touhua, kun Oodi makaa selällään ketarat kohti kattoa ja 4-5 pentua temmeltää päällä. Välillä on pennun pää emon kidassa ja ääni on aikamoista, mutta niin vaan leikki jatkuu ja jatkuu....

Pentuelämän vastapainoksi Oodin on lähtenyt lenkeille mukaan päivittäin ja kunnonkohotus urakka on siis aloitettu. Eniten sitä taitaa tarvita omistaja, sillä reilun viiden viikon yöheräämiset sekä pentulaatikossa istuskelu ei ole tapahtunut jättämättä jälkiä...Vielä me tästä juoksukuntoon kesäksi päästään!

Adan kanssa käväistiin viikolla kertaalleen hallilla muistelemassa agilityn ihmeellistä maailmaa sekä tiistaina seuran epiksissä. Kankean ohjaajan kanssa Ada paukutteli menemään tyynen rauhallisesti nollan! Ai että me molemmat ollaan kaivannut tota touhua!