Agirotujoukkueen kanssa tehtiin alkuviikosta yhdet porukkatreenit tiistai aamusta, pari radan pätkää ja sitten muistuteltiin kesälomille lähteville yksittäisiä esteitä. Mie keskityin tekemisessä Adaan, koska sattuneista häiriötekijöistä johtuen ei oma keskittyminen riittänyt Oodiin kuin harkkojen päätteeksi. Adan kanssa on niiin paljon vaivattomampi mennä ja saada itsellekin onnistumisen elämyksiä, että edes jonkun asian saa hallitusti tehtyä Hymy Positiivista oli kyllä Oodinkin tekeminen, vaikka hyvin minimaaliseksi jäikin; kepeiltä poistin yhden verkonpalan ja siinä se vaan pikkuotus pujotteli menemään kohti siipeä mitään huomaamatta. Siis toivoa tässäkin touhussa vielä on.

Keskiviikon treeniryhmien harkat missattiin sairastumisen vuoksi, mutta torstaina sentään päästiin erinäisen säätämisen jälkeen epävirallisiin mukaan. Oodi mennä viipotti ekoissa epiksissään hienosti nolla radan ja vielä hyvin reippaan semmoisen! Vaikka tulos ja sijoitus oli paras mahdollinen, on tekeminen vielä kaukana hallitusta. Kyllä meinaa livetä joka mutkassa lapasesta pikku cockeri. Adakin teki hienon ja hallitun radan todella hyvien kontaktien kanssa, kunhan ekaksi otti lähdössä hylyn; lähdossä karkaaminen ei ole mitenkään yllättävää Adalta, mutta kerrankin mie olin kartalla mukana ja palautin karkailijan takaisin lähtöön istumaan kun ilman lupaa meinasi aloittaa. Hyvä ja tärkeä muistutus Adalle, että vaikka pilli soi ja kisafiilistä lähennellään, ei liikkeelle lähdetä ennenkuin on lupa.

Mukava viikonloppu vieraiden kanssa ja Oodin riekkuminen Esko-borderin kanssa metsässä sai ikävän lopun; Oodi satutti lauantai iltana vasemman takajalkansa jossain lenkin aikana ja kun kotona ruvettiin sitä paremmin tutkimaan, huomattiin että yksi kynsi puuttuu kokonaan! Pelkkä ydin reunimmaisesta kynnen paikasta pilkistää. Ja on niin kipeä, että tutkimisen ja puhdistamisen ajan sai tosi napakasti pitää kiinni, eikä jalalle ota yhtään painoa. Päivystävän el ohjeiden mukaan on puhdistettu haavaa ja pidetty koiraa levossa, joka onkin tosi helppoa tuon ikiliikkujan kanssa.... Uskomattoman kätevästi painattaa kolmella tassulla menemään pitkin pihaa kun silmä välttää. Pitänee soitella aamusta klinikalle ja miettiä oisko kuitenkin hyvä käydä näyttämässä, ettei olisi pahempaa vahinkoa jalassa. Saattaapi kuitenkin olla, että useampi viikko menee että uusi kynsi kasvaa suojaamaan kosketusherkkää ydintä ja ennen sitä ei liene asiaa agi tai toko kentällekään.