Viikonloppu vierähti rotujärjestön agility ja toko-leirillä. Rankan viikonlopun tuliaisina taas uutta oppia ja intoa treenaamiseen. Hyvin jaksoivat koirat kaksi treeni rupeamaan päivässä sekä leirielämää. Adalla koulutukset olivat agilitya ja Oodille oli varattu agin lisäksi paikat toko-koulutuksista, jotta ohjaajan kadotettu tokointo taas löytyisi ja toimihan se! Monia hyviä vinkkejä tuli harjoittelemiseen sekä vahvistusta siihen, että oikeinkin ollaan perusasoita tehty. Viikonlopun aikana tuli jopa sellainen tunne, että Oodille toko olisi varmaan enemmän se "omin" laji. Sen on helpompi toimia, kun on selkeät ohjeet, rajat ja tiukka kontakti, agissa sen toiminta (ainakin vielä) menee pääsääntöisesti sähellyksen ja toheloinnin puolelle...

Matkakumppanit, kämppikset, treenikaverit;
Ada, Minttu ja Oodi.

1281962476_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Leirillä päästiin myös harjoittelemaan laahausjälkeä pupulla. Ja jos koirat taas saisivat päättää, niin siinä olisi niiden juttu. Aina sitä vaan on niin hämmentynyt kun huomaa, miten luontainen taipumus niillä on riistan kanssa toimimiseen, vaikka itse kaikin keinoin on sitä vältellyt.

Leirin iltaohjelmassa Ada ja Oodi peittosivat toto-juoksussa monta kilpakumppania; noin kolmestakymmenestä cockerista Ada kohta 10v oli 4. ja Oodi oli uusinta juoksun jälkeen 2.! Voiko enää helpommin ansaita lisäpalkkaa!


Ada ja palkintopupu sekä Oodi ja palkintokoira.

1281962399_img-d41d8cd98f00b204e9800998e