Viiden viikon raja lähenee kovaa vauhtia ja oireita on havaittavissa. Toivotaan vaan, että oireilu johtuu raskaudesta, eikä tästä kaikesta muusta elämänmuutoksesta, jota meillä on viime viikot eletty. Muutos töihin paluun ja hoitokuvioiden kanssa on tietysti ollut kaikkiin vaikuttavat, esimerkiksi Oodi n.2v4kk on ekaa kertaa elämässään joutunut totuttelemaan "työssäkäyvän" perheen koiraksi, ei ole ennen helmikuun alkua moista elämää kokenut.  No, laskeutuminen siihen on kesän loppuun saakka aika mietoa, eikä koirillekaan yksinolopäiviä tule poikasen kahtatoista hoitopäivää enemmän kuukaudessa.

Juoksutauon jälkeen käytiin vielä molempien koirien kanssa tammikuun epikset juoksemassa (4.1), ennenkuin Oodi jäi taukoilemaan ohjatuista treeneistä. Oodille radalta yksi putken ohitus ja pari rimaa, tulos 15 ja Adalle mukavan rauhallinen perusnolla rata, sijoituksena 2.

Tammi-helmikuun vaihde ollaan käyty hallilla lähinnä Adan treenien vuoksi ja Oodin virran purkamiseksi leikkimässä ja kontakteilla.

Toivotaan, että Oodin oirehtelu pitää paikkansa, tai siis että minä osaan niitä oikein tulkita ja tuloksena meillä olisi "kantava koira" eikä ruuan lisäyksen myötä "ei pentuja, mutta sikalihava koira" Silmänisku Läheisyyttä ja rapsutuksia Oodi kaipaa nyt tavallista enemmän ja syliin "rynniminen" on muuttunut aika monta astetta rauhallisemmaksi hivuttautumiseksi.

1266576746_img-d41d8cd98f00b204e9800998e