Agility painoitteinen viikko takana ja toinen edessä. Viime viikolla omien treenien lisäksi oli torstaina seuran epäviralliset ja sunnuntaina pm-kisat Ruokolahdella.

Epiksissä Oodi kokeili onneaan sekä möllien että kilpailijoiden radalla. Tarkoituksena oli päästä testaamaan niitä-aina-niin-vaiheessa olevia keppejä. Menee ilman verkkoa - ei mene - menee.....

Möllien radalla pikku-cockeri juoksi ihan mukiinmenevän radan tiputtamalla viimeisen riman. Taisi tulla koiralle niin kiire ohjaajan perään ettei eteensä ehtinyt lopussa katsoa. Kilpailijoiden radalla lähdin alussa turhan pitkälle itse, kiersi toisen hypyn miun luokse. Muutoin radalla eteneminen oli varsin sujuvaa, selvitti puolenvaihdot sun muut ihan mallikkaasti. Kepit olivat toiseksi viimeinen este, eikä "osunut" oikein sisää. Olin päättänyt jo lähtiessä, että jankkaamaan en jää, joten vauhdilla vaan viimeisen hypyn yli ja palkkio makkarat suuhun. Ihan tarpeeksi vaativa rata Oodille ja palkat oli ihan ansaitut.

Adan kanssa kilpailojoiden rata tuntui varsin mukavalta ja sujuvalta, Oodin kanssa jäkittämisen jälkeen Hymy Puomin kontaktillekin osuttiin pitkästä aikaa, harmitttavasti yks rima kuitenkin tipahti vauhdin tiimellyksessä. Tartteis varmaan tehdä molemmille ihan pelkkää hyppy-treeniäkin.

Eilen sunnuntaina tehtiin Ruokolahdella täys työpäivä vesisateessa. Oodi oli turistina ja leikkimässä mukana ja Ada hoiti kaiken työn. Adalle tuloksena perusradalta hyl ja hyppyradalta nolla voitto eli ei yhteistulosta pm-kisoita, mutta yksi nolla kuitenkin. Joukkueena saatiin pm-pronssia! Adan joukkueessa olivat koikkerit Kelpi ja Lempi, sekä länderi Choco.