Ja kun edellisestä vaivasta päästiin, niin taas Adaa kiikutettiin lääkäriin. Tällä kertaa tyttöjen pieni kihahdus lattialla olevista makupaloista johti siihen, että Oodin hammas repäisi Adalle jalkaan palkeenkielen. Sen verran vuosi verta ja oli turkin ajelun jälkeen häijyn näköinen, että käytiin hoidattamassa se päivystävällä eläinlääkärillä. Puhdistuksella ja liimauksella selvittiin, ja ennenkaikkea saatiin antibiootit mukaan. Neljän päivän kuurin ja hoitamisen jälkeen haava näyttää jo ihan hyvältä. Toivotaan että saatii se vaiva kerralla hoidetuksi. Adan ja Oodin yhteiselo kahakan jälkeen on jatkunut kuin ennenkin, joskus vaan hermot palaa ja tulee vähän liioiteltuja tunteenilmaisuja tavalliseen tilanteeseen.

Adan ollessa toipilaana käytiin Oodin kanssa Mikkelin ryhmänäyttelyssä 13.8 misseilemässä. Tuloksena ERI, mutta ilman SA:ta, joten ei oikeutta jatkoon. Arvostelussa negatiivissävytteisiä kohtia olivat "hieman suuret pyöreähköt silmät", "hieman lyhyt olkavarsi", "liikkuu takaa leveästi, askelmitta voisi olla hieman parempi". Muutoin kehuttiin mittasuhteita, oikekalinjaista päätä, hyvää kaulaa ja ylälinjaa, hyvin kulmautunutta takaosaa, hyvää turkkia ja luonnetta. Kiva arvostelu vaikka jotain jäi taas tuomarin mielestä puuttumaan. Uutta yritystä parin päivän päästä Kouvolan näyttelyssä.

Oman seuran epiksissä käytiin omalla tyttöporukalla, ja tällä kertaa Viola-vauvan syöttöjen ja hoitojen ajoittaminen onnistui koirien kannalta mukavasti - ehdin lenkkeillä koirien kanssa, ehdin rataantutustumiseen ja ehdin oikeasti valmistautua Oodin kanssa suoritukseen. Mukavan haastava rata kilpaileville ja Oodin kanssa suoriuduttiin siitä puhtaalla nolla tuloksella voittaen medien luokan!